Bel 040 25 11 333

Maak kennis met SalarFusion

Door nu kennis te maken met SalarFusion geniet u meteen van alle voordelen van de modernste cloud software: overal bereikbaar vanop elk apparaat, steeds up-to-date volgens de laatste technologische en juridische ontwikkelingen en u betaalt alleen volgens verbruik. Migratie is heel eenvoudig. Met welke software u ook werkt, wij zorgen voor een zorgeloze overgang met behoud van al uw gegevens.

Goodbye WinSalar

Voor SalarFusion was er WinSalar *, ons populaire salarisadministratie-programma, ontwikkeld sinds 1986 en steeds verder aangepast en gemoderniseerd. Om onze diensten beter, sneller en makkelijker te maken, hebben we SalarFusion als volwaardige opvolger van de grond af opnieuw opgebouwd, maar dan nu in de Cloud.

Communiceer eenvoudig

Met SalarFusion beschik je over extra online portalen om direct te communiceren met je klanten en werknemers.

Overige Pakketten

Omdat we voortdurend vooroplopen in salarissoftware, kennen we de concurrentie heel goed. Regelmatig zien we dat onze innovaties gevolgd worden. We maken ons dan ook sterk dat we vanuit elk pakket de gegevens kunnen migreren naar SalarFusion. Wordt het daarom geen tijd om eens over te schakelen naar het toonaangevende pakket in Nederland? Ook hier maken wij het u graag gemakkelijk.