Bel 040 25 11 333

Overstappen naar SalarFusion

Door nog deze maand over te stappen op SalarFusion geniet u meteen van alle voordelen van de modernste cloudsoftware: overal bereikbaar vanop elk apparaat, steeds up-to-date volgens de laatste technologische en juridische ontwikkelingen en u betaalt alleen volgens verbruik.Migratie is heel eenvoudig. Of u nu WinSalar of een ander pakket gebruikt, wij zorgen voor een zorgeloze overgang met behoud van al uw gegevens.

Help mij overstappen!

 

WinSalar

Voor SalarFusion was er WinSalar *, ons populaire salarisadministratie-programma, ontwikkeld sinds 1986 en steeds verder aangepast en gemoderniseerd. Om onze diensten beter, sneller en makkelijker te maken, hebben we SalarFusion als volwaardige opvolger van de grond af opnieuw opgebouwd, maar dan nu in de Cloud. Wacht niet langer en upgrade uw WinSalar pakket nu naar SalarFusion.* Door een wetswijziging inzake de inkomstenverhouding welke met ingang van 1 januari 2023 ingaat, is er door SALAR Software besloten om WinSalar te ontwikkelen tot en met 31 december 2022. Dit betekent dat WinSalar 2022 zijn laatste jaar ingaat.

SalarOnline

SalarOnline zorgde ervoor dat de meeste handelingen van WinSalar elektronisch konden uitgevoerd worden, inclusief toegang door werknemers. Het was een tool die WinSalar verbond met het world wide web. In die zin was het een voorloper van SalarFusion, dat echter een zuivere online oplossing is en daardoor nu biedt wat alle concurrenten ‘binnen afzienbare tijd’ beloven.

Overige Pakketten

Omdat we voortdurend vooroplopen in salarissoftware, kennen we de concurrentie heel goed. Regelmatig zien we dat onze innovaties gevolgd worden. We maken ons dan ook sterk dat we vanuit elk pakket de gegevens kunnen migreren naar SalarFusion. Wordt het daarom geen tijd om eens over te schakelen naar het toonaangevende pakket in Nederland? Ook hier maken wij het u graag gemakkelijk.